Bronckhorster leert Tante Rikie bier drinken op de Zwarte Cross

19 juli 2019
Niks is onmogelijk! Dat is het motto van de Zwarte Cross 2019. Tot en met zondag staat de Achterhoek op z'n kop vanwege het festival, waar bier een belangrijke rol speelt. Aan het team van Bronckhorster Brewing Company om Tante Rikie bier-ambassadeur te maken.

Tot en met zondag wordt er feest gevierd op de Zwarte Cross. Op dit festival komt alles en iedereen samen om te genieten van muziek, cultuur, eten en natuurlijk bier. De Zwarte Cross is een Achterhoeks event dat onlosmakelijk verbonden is met Grolsch. Het is echter niet alleen Grolsch dat de klok slaat. Net als vorig jaar staat het team van Bronckhorster Brewing Company ook dit jaar weer op het festival.

Tante Rikie

De Bronckhorster Brewing Company (BBC) is dit weekend even de Bronckhorster Beach Club. De bieren worden vers getapt vanuit de stand op de zwemmersweide Playa Gasolina. Op muziek- en cultuurgebied is er van alles te beleven. Met het zonnetje en een goed glas bier in de hand wordt het voor die tienduizend festivalgangers volop genieten.

Het boegbeeld van de Zwarte Cross - Tante Rikie - houdt van de geneugten deze levens. Zij zal ook zeker komen aanwaaien bij de stand van Bronckhorster. We zijn benieuwd of de koningin van de Achterhoek straks vaker kiest voor een New England IPA of een Witbier. Niet is onmogelijk ...