Borefts Festival 2022 - kaartverkoop gestart

15 april 2022
We hebben er even op moeten wachten. Maar het gaat toch echt gebeuren! Borefts is terug. Op vrijdag 23 en zaterdag 24 september kun je je bierhart weer ophalen tijdens het Borefts Festival op het terrein van Brouwerij De Molen in Bodegraven. De kaartverkoop is gestart. Wacht niet te lang met bestellen, want je vist achter het net voordat je het weet.

Borefts is voor elke die-hard bierfan het hoogtepunt van het jaar. Geeks kijken al maanden uit naar dit festival, georganiseerd door Brouwerij De Molen. Vooraf worden al lijstjes samengesteld welke bieren tijdens het festival gedronken moeten gaan worden. En het zijn niet alleen bierliefhebbers uit Nederland, die zich verzamelen in Bodegraven. Er komen bierfundementalisten uit de hele wereld naar het biermekka van dat moment.

Eerste brouwerijen bekend

Er zijn verschillende redenen waarom Borefts zo populair is. De locatie, de sfeer en zeker ook de line-up van brouwerijen. Nog lang niet alle namen zijn bekend, maar het lijstje dat nu al bekend is tovert al een dikke glimlach op het gelaat. Brouwerij de Moersleutel uit eigen land is een bekende naam. The Garden Brewery (Kroatie), Good Land Brewing en Boatrocker Brewers (Australie), Närke (Zweden) en Wylam (Groot-Brittannie) zijn aanwezig op 23 en 24 september. De lijst zal de komende tijd verder worden aangevuld met tot de verbeelding sprekende namen.

Kaarten zijn te koop via de website van Borefts Festival.