Deze Bierista's gaan op biercocktail safari

16 oktober 2019
Met je Bierista Bierdiploma op zak heb je niet alleen veel bierkennis; je hebt ook de mogelijkheid je kennis actueel te houden. Dit doen we onder meer door het aanbieden van korte cursussen (speedcourses), brouwerijbezoeken en proeverijen. Mercure Hotels zet de komende tijd in op biercocktails en organiseert een heuse biercocktail safari. Een mooi moment voor Bierista's om de kennis op dat gebied te vergroten.

Thomas Jansen en Joyce Versteeg gaan namens Bierista mee op biercocktail safari. De ontdekkingstocht begint in Amsterdam en gaat de volgende dag via Bierbrouwerij De Koningshoeven in Berkel-Enschot (bekend van La Trappe) door naar het Belgische Blankenberge. In de Mercure Hotels worden de gasten verwend met biercocktails en krijgen ze uitleg over hoe een goede biercocktail wordt bereid.

Meer winnaars

Behalve exclusieve tickets voor de Biercocktail Safari inclusief overnachtingen deelde Bierista nog vijf prijzen uit. Zo'n 1500 gediplomeerde Bierista's deden de afgelopen maand de Bierista Speedcourse over Bud. Vijf deelnemers werden beloond met een groot pakket vol met goodies van dit iconische Amerikaanse biermerk dat nu al in meer dan 1000 horecazaken getapt wordt. De winnaars zijn: Anniek Geurten, Edwin Wesselius, René van Velthoven, Bastiaan Vette en Marieke Boon.

Bierista Bieropleiding

Je ziet het! Bij Bierista ben je nooit uitgeleerd. Met je officiële Bierista Bierdiploma op zak valt er altijd wat te beleven op biergebied. Volgende week is er bijvoorbeeld een exclusieve tour bij Uiltje Brewing Company is Haarlem. En zo kunnen we nog wel even doorgaan! Wil je ook profiteren van al die leuke biertrips en bierkennis? Doe dan nu de Bierista Bieropleiding. Je vergaart bakken vol handige en praktische bierkennis. Heb je je bierdiploma binnen, dan is het dankzij al die leuke extra's en vele voordelen helemaal feest!