BierButler Vrijdag: Roerei met cheddar en Tripel Karmeliet

15 januari 2021
Het weekend staat voor de deur en dat betekent dat het Bier Butler Vrijdag is. Elke vrijdag geeft Bierista in samenwerking met de gratis Bier Butler app een fijne bier-spijs combinatie, zodat jij altijd een lekker weekend hebt.

We trappen het weekend af met een heerlijke bier-spijs combinatie. Op het menu staat roerei met cheddar. Niet het moeilijkste gerecht om te maken. Maar wel erg lekkker, zeker als je daar zo'n fijne Tripel Karmeliet bij drinkt.

Tripel Karmeliet

Tripel Karmeliet is bij veel bierliefhebbers geen onbekende. Dit Belgische bier van Brouwerij Bosteels eindigde eind vorig jaar als nummer twee in de Bierista Bier Top 100. De Bierista community is zeer lovend over deze evergreen en geeft deze Tripel een gemiddelde score van 8,2. Dan weet je dat je bier hebt, waar je echt van kunt genieten.

Balans

De power van dit bier is mooi in balans met het roerei en de cheddar. De zachte zoete tonen van deze typische Belgische Tripel zijn helemaal in harmonie met het gerecht. Het koolzuur heeft een aangenaam verfrissend effect. Tripel Karmeliet en een roerei met cheddar, een combinatie die je zal verrassen.

Gratis app

Voor het het recept en de bereidingswijze ga je naar de Facebook-pagina van de BierButler. Daar zie je in een korte video welke stappen je moet zetten om het weekend al smullend in te gaan. Vergeet vooral niet de pagina te liken, zodat je regelmatig meer inspiratie voorgeschoteld krijgt. Wil je altijd dit soort smakelijke inspiratie bij de hand hebben, download dan nu de gratis BierButler app.