Bier en food pairen wordt heel eenvoudig met de Bier Butler

3 augustus 2019
Blockimage bimage 1415
Rode wijn gaat goed met vlees, witte wijn beter met vis. Dit weten we allemaal. Maar wist je ook dat Weizen en Witbier prima gaan met mosselen en met witvis? En dat een Blond prima matcht met een pannenkoek? Met de Bier Butler op je telefoon heb je altijd je eigen assistent op zak.

De Bier Butler is gratis tool, die je heel eenvoudig advies geeft bij welk gerecht welk bier past én bij welk bier je wat zou kunnen eten. De bekende biersommeliers Jet van de Griendt en Arvid Bergström zijn de Bier Butlers van dienst. Zij worden terzijde gestaan door steeds meer bekende biersommeliers en koks, zoals Ivo Thijssen, Marco Philipsen, Han Hidalgo, Eric van Veluwen en Rob Weijers. Middels een korte Q&A heb jij jouw ideale match te pakken. Bovendien kun je de meeste bieren direct online bestellen en vind je in de app een groot aantal leuke bierige adressen bij jou in de buurt.

Is de Bier Butler misschien ook wel iets voor jou? Probeer het eens. De app is gratis en te downloaden via de Apple Store en Google Play. Like ook de Facebook-pagina van de Bier Butler. Elke week Laat je inspireren. Met de Bier Butler heb je altijd een goede match.