Bier Butler Vrijdag - Texels Dubbel met champignons

12 maart 2021
Op Bier Butler Vrijdag deelt Bierista een overheerlijke bierpairing ter inspiratie voor een lekker weekend. Deze week staan er gegratineerde champignons op het menu. En wat drinken we daar bij? Een volle moutige Texels Dubbel.

Het leven is een feest, al moet je vaak zelf de slingers ophangen. Gelukkig is dat niet zo moeilijk. Zeker niet met wat hulp van de gratis Bier Butler app. Hier vind je eindeloos veel smakelijke bierpairings. Op Bier Butler Vrijdag deelt de Bier Butler altijd zo'n fijne combinatie met Bierista. Ook deze week weer een gerecht, dat je makkelijk zelf kunt maken. En met een goed glas Texels Dubbel erbij kan jouw weekend niet meer kapot.

Texels Dubbel

Bijgaand vind je het recept van de gegratineerde champignons, compleet met ingrediëntenlijst en bereidingswijze. Over Texels Dubbel valt heel veel te vertellen. Dit prachtige, donkere bier heeft die karakteristieke fruitige smaak afkomstig van de speciale gist, die de brouwerij gebruikt. Dat maakt de bieren vol, zacht en rond en geeft een eigen signatuur. Een Dubbel is natuurlijk vooral zoet met een sterk moutkarakter en een beschaafde bitterheid. Een heerlijke combi met de kaas en de aardse smaken van de champignons.

Top 10 Beste Dubbel

Meer inspiratie

Elke week vind je hier op Bierista een nieuwe bierpairing. Wil je meer inspiratie? Download dan de gratis app. In de app maak je in een handomdraai talloze pairings. Bij alle bieren heeft de Bier Butler een passend advies. En wil je zelf aan de slag? Blader dan door alle uitgewerkte bierpairings. De gegratineerde champignons met de Texels Dubbel is slechts een van de vele smakelijke bierpairings.

Download de Bier Butler