Bier Butler Vrijdag - Fruitsalade met Tropical Ralphie

6 augustus 2021
Fruit in de hoofdrol deze Bier Butler Vrijdag. Elke week krijg je van de biersommeliers van de gratis Bier Butler app en van Bierista een heerlijke bierpairing om jouw weekend nog lekkerder te maken. Vandaag een gezonde fruitsalade met daarbij de Tropical Ralphie van Two Chefs.

Op zomerse dagen zit je niet te wachten op stevige kost. De stamppotten, het stoofvlees en de capucijners bewaren we nog even. Vandaag is het tijd voor een fruitsalade, lekker fris, eenvoudig te bereiden en nog gezond ook!

Tropical Ralphie

Two Chefs Tropical Ralphie is de ideale begeleider van zo'n frisse fruitsalade. Vrijwel elke Weizen levert een goede match op, want deze bierstijl heeft zoetige aroma's die doen denken aan banaan. Bovendien hebben de bieren redelijk veel koolzuur en een klein zuurtje vanuit de tarwemout. Zaken die naadloos aansluiten bij de veelal friszoete smaken van zomerfruit. Deze Two Chefs Tropical Ralphie is een beetje een a-typische Weizen. Weinig banaan, maar wel veel frisheid en fruitige aroma's. Een mooie match met deze fruitslade.

Cursus Bier en Spijs

Vind je het leuk om bier en spijs met elkaar te combineren? Doe dan de cursus Bier & Spijs van Bierista. Gerenommeerde biersommeliers leggen je in eenvoudige taal uit waar je op moet letten bij het pairen van bier en food. Bij de cursus zit ook een bierpakket, waar je direct mee aan de slag kunt. Wil je direct de full monty? Bestel dan nu de Bierista Bieropleiding en haal het officiële Bierista Bierdiploma!