Het is vandaag Bier Butler Vrijdag

3 mei 2019
Je wist het misschien nog niet, maar elk vrijdag is het Bier Butler Vrijdag. Op de Facebook-pagina word je bier-food inspiratie op een presenteerblaadje aangeboden. In de Bier Butler app - die je gratis kunt downloaden - vind je meer inspiratie en een handige tool die je fantastische combinaties van bier en food aanreikt.

De Bier Butler app is een handige tool die bier combineert met food en andersom. Het werkt heel eenvoudig. Je downloadt de gratis app en de Bier Butler van dienst geeft je advies. De bierbutlers zijn Arvid Bergström en Jet van de Griendt.

Bier Butler Vrijdag

In de app vind je ook steeds meer restaurants waar je lekker kunt eten en waar aandacht is voor bier en goede combinaties. Bij een aantal restaurants kun je vanuit de app je tafeltje reserveren. In diverse video's wordt eenvoudig een smakelijk gerecht bereid, dat vervolgens gematcht wordt met een bijpassend bier. Elke vrijdag, op Bier Butler Vrijdag, krijg je op de Facebook-pagina van de Bier Butler nieuwe inspiratie aangereikt.

De app is gratis te downloaden voor zowel Apple als Android. Like de Facebook-pagina om wekelijks de inspirerende video's voorbij te zien komen. Prettig weekend!