2,8

Piedboeuf Bruin

Anheuser-Busch InBev (44)

Piedboeuf Bruin is een Donker Tafelbier dat licht verteerbaar is. De smaak is vrij zoet in het begin, daarna licht bitter en wat zurig. Een zeer laag alcoholpercentage in dit bier.

Details

Bierstijl
Alcohol
1.5%
Categorie
Donker en Rijk
Spijzen
Gekruide gerechten, Vleesgerechten, Pittige en belegen kazen, Zoete desserts
Drinktemp.
3 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Haardvuur, In goed gezelschap, Bij het eten
Gisting
Ondergistend

Mijn bieren

2,8

Het oordeel van de Bierista's

Piedboeuf Bruin is beoordeeld met een gemiddelde van 2,8 door onze Bierista's

1,4

Smaak

5,2

Zicht

4,8

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
2,8

"Zoete, aan bier-linkbare aroma's maar verder geen inhoud."

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol

5,2 Zicht Bruine kleur, vluchtige kraag (verdwijnt vrijwel meteen)

4,8 Neus zoetige, moutige geur, chocolade

1,4 Smaak Voornamelijk zoet.

Spijssuggestie Stoofvlees met frietjes en witlofsalade

Bloesem Blond - Zonnetje in donkere dagen

Gebrouwen door Vrouwen Bloesem Blond is het zonnetje in donkere dagen. Schenk dit bier, ruik en proef en de zon breekt door.

Verder lezen

BLACK FRIDAY - we gaan nog even door

Bierista heeft de Black Friday-actie verlengd. Nog het hele weekend kun je profiteren van de spetterende 2=1 actie.

Verder lezen

Een kater, wat kun je er tegen doen?

Het was te gezellig gisteravond. Je bent te lang blijven hangen. Nu heb je een kater. Wat kun je er tegen doen?

Verder lezen

BLACK FRIDAY: Het is nu of nooit

Het is BLACK FRIDAY bij Bierista. Deze hele tijdelijke aanbieding is bijna te mooi om waar te zijn. Het is nu of nooit!

Verder lezen