6,1

Omnipollo Bruno

Omnipollo (28)

Omnipollo Bruno is een Raspberry Lime Crush Sour met een alcoholpercentage van 3,5%.

Details

Brouwerij
Bierstijl
Alcohol
3.5%
Categorie
Fris en fruitig
Spijzen
Salades, Kip en gevogelte, Witvis, Vette vis, Jonge en romige kazen
Drinktemp.
4 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Terras, Barbecue, In goed gezelschap, Bij het eten
Gisting
Bovengistend

Mijn bieren

6,1

Het oordeel van de Bierista's

Omnipollo Bruno is beoordeeld met een gemiddelde van 6,1 door onze Bierista's

6,1

Smaak

6,1

Zicht

6,2

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Fruitig
Moutig
Body
Alcohol

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
6,1

"Bier uit de avonturen koker van Omnipollo uit Zweden (Stockholm) en gebrouwen bij De Proefbrouwerij in België. Sour van framboos en limoen met laag alcohol (3,5 %). Wel echt voor de liefhebber van het zure werk in de bierindustrie, al gaat dit wel met een zweem zoet (framboos is ook zoetig). Als zodanig aardig samengesteld, maar wel met wat limonade(siroop) idee, of frisdrank gehalte. "

Ton van der Koppel

19.960

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Fruitig
Moutig
Body
Alcohol

6,1 Zicht Rozerood en troebel. Aardig wat schuim, dat lichtroze is met medium structuur en redelijk stabiel.

6,2 Neus Zoetzurige geur. Besjes ook. Frisheid van limoen. Fruitig en wat van bloemen (florale noot).

6,1 Smaak Iets zoetige, maar vooral scherpe zure (besjes) smaak en (zoetzuur) snoepjes karakter. In de afdronk licht zuurtje met tintje zoet.

Spijssuggestie Vanwege het zure proberen bij (wit)vis met vruchten en amandelstrooisel.

Eerste Nederlandse Wereldkampioen Biersommelier

Afgelopen weekend werden in München de 8e Biersommelier Wereldkampioenschappen gehouden. Voor het eerst ging er een Nederlander met het goud naar huis en ging ook het zilver mee terug naar de Lage Landen.

Verder lezen

Hierdoor is Belgisch schuim onverslaanbaar...

Heb je je weleens afgevraagd waarom Belgisch bierschuim stabieler is dan schuim van andere bieren? Onderzoekers van de Technische Universiteit Eindhoven en de Eidgenössische Technische Hochschule Zürich ook. En ze hebben het antwoord gevonden.

Verder lezen

Bokbiertocht op zaterdag 4 oktober

'4 oktober, da's toch Dierendag?' horen we je denken. Het antwoord is ja, maar Hellobier doopt het om tot Bierendag. Een dag waarop er bij 6 locaties op de Noordkade in Veghel, 6 (inter)nationale bokbieren worden geproefd, desgewenst met bijpassende hapjes.

Verder lezen

Dit is de duurzaamste brouwerij ter wereld

Voor het derde jaar op rij is een Nederlandse brouwerij uitgeroepen tot de duurzaamste brouwerij te wereld. Dat betekent dat ze ook het komende jaar de titel 'Sustainable Brewery of the Year' mogen dragen. 

Verder lezen