7,0

Grieze TrIPA Sabro 3/7

De Grieze (2)

Grieze Tripa Sabro 3/7 is een TrIPA. Afkomstig uit de TrIPA serie van de Grieze. Gebrouwen met de hopsoort Sabro. Aroma's van steenvrucht en kokos.

Details

Brouwerij
Alcohol
7.8%
Categorie
Fris en fruitig
Spijzen
Salades, Kip en gevogelte, Witvis, Vette vis, Jonge en romige kazen
Drinktemp.
8 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Terras, Barbecue, In goed gezelschap, Bij het eten
Gisting
Bovengistend

Mijn bieren

7,0

Het oordeel van de Bierista's

Grieze TrIPA Sabro 3/7 is beoordeeld met een gemiddelde van 7,0 door onze Bierista's

7,1

Smaak

7,0

Zicht

7,0

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
7,0

"Meer een triple dan ipa. Vooral de triple smaak komt naar voren"

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,0 Zicht Mooie donkere gele kleur, helder en goede schuimkraag

7,0 Neus Triple zoetheid, mout beetje kruidig

7,1 Smaak Veel zoet van en moutig, vind de ipa ver te zoeken

Spijssuggestie Borrelen, gezellig in de tuin

Op de proeftafel: Corsendonk Tempelier

Op de proeftafel bij Bierista staat deze keer de Corsendonk Tempelier, een Belgisch amberkleurig bier met 6% alcohol.

Verder lezen

Uiltje komt met drie nieuwe specials

Uiltje Brewing Company komt met drie nieuwe specials. Binnenkort verkrijgbaar bij de betere slijterijen en online shops.

Verder lezen

Bierboek met schuim

Bierboek met schuim van Ivo Thijssen en Has van Goethem is een heerlijk bierboek; om dorst van te krijgen.

Verder lezen

Op zoek naar smaak

'Op zoek naar smaak' is de titel van een documentaire, waarin Perry de Man op zoek gaat naar het bier in het glas van Rembrandt.

Verder lezen