Gigantic Brewing Company (7)
Heb je je weleens afgevraagd waarom Belgisch bierschuim stabieler is dan schuim van andere bieren? Onderzoekers van de Technische Universiteit Eindhoven en de Eidgenössische Technische Hochschule Zürich ook. En ze hebben het antwoord gevonden.
Verder lezen'4 oktober, da's toch Dierendag?' horen we je denken. Het antwoord is ja, maar Hellobier doopt het om tot Bierendag. Een dag waarop er bij 6 locaties op de Noordkade in Veghel, 6 (inter)nationale bokbieren worden geproefd, desgewenst met bijpassende hapjes.
Verder lezenVoor het derde jaar op rij is een Nederlandse brouwerij uitgeroepen tot de duurzaamste brouwerij te wereld. Dat betekent dat ze ook het komende jaar de titel 'Sustainable Brewery of the Year' mogen dragen.
Verder lezenWil je jouw kennis en enthousiasme over speciaal bier graag delen en tegelijkertijd wat bijverdienen? Lees dan gauw verder. Rabauw is namelijk op zoek naar een Bierista die in haar Brewpub in Eindhoven proeverijen en rondleidingen wil verzorgen.
Verder lezen
"Van Gigantic Brewing Company (USA) Massive! 2019 de Mezcal Editie met hun Barley Wine aan de basis van deze barrel aged. Mezcal van wilde Mexicaanse agave planten met oorspronkelijk aarde en rook in de smaak en net iets anders dan Tequila, dat wel verwant is. Mezcal geeft hier een unieke verkwikkende smaak die je niet dagelijks proeft. Puur geniet bier. Dit bereik je niet zonder alcohol in de tent. Knabbel er wat chocolade (met noten) bij. Benieuwd wat bewaring aan verzachting en -soepeling op termijn zal opleveren."
Ton van der Koppel