6,9

Fort Lapin Summer Sour

Brouwerij Fort Lapin (6)

Fort Lapin Summer Sour is een verfrissend en dorstlessend bier. Door het gebruikt van de yoghurtbacterie wordt een deel van de suiker omgezet in melkzuur, wat de verfrissende smaak geeft.

Details

Bierstijl
Alcohol
4.7%
Categorie
Fris en fruitig
Spijzen
Salades, Kip en gevogelte, Witvis, Vette vis, Jonge en romige kazen
Drinktemp.
5 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Terras, Barbecue, In goed gezelschap, Bij het eten
Gisting
Bovengistend

Mijn bieren

6,9

Het oordeel van de Bierista's

Fort Lapin Summer Sour is beoordeeld met een gemiddelde van 6,9 door onze Bierista's

6,9

Smaak

6,9

Zicht

6,8

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
6,9

"Deze sour is echt niet te zurig en mooi zacht van smaak."

Gijs Pullen

27.438

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

6,9 Zicht geelbruine kleur, mistig matige schuimkraag

6,8 Neus vooral zuur

6,9 Smaak fris en prikkelend, zacht zurig

Spijssuggestie jonge kaas

Ontdek Den Bosch tijdens Het Speciaalbier Festival 2024

Pak je agenda en markeer het weekend van 11 en 12 mei 2024, want het Nederlands Speciaalbier Festival strijkt opnieuw neer in het gezellige Den Bosch.

Verder lezen

Muifelbrouwerij introduceert een nieuwe non-alcoholic IPA

Muifelbrouwerij breidt het assortiment uit met een gloednieuwe non-alcoholic IPA: de Careless Sipper.

Verder lezen

Word mede-eigenaar van Jopen

Via een unieke crowdfundingcampagne biedt Jopen nu de mogelijkheid om mede-eigenaar te worden.

Verder lezen

Naeckt in het nieuw

Met de lancering van een geheel nieuwe huisstijl stapt Naeckte Brouwers vol vertrouwen de toekomst in als een biologische brouwerij.

Verder lezen