6,9

Eviltwin Aún Más A Jesús

Eviltwin Brewing (2)

Eviltwin Aún Más A Jesús is een Imperial Stout Barrel Aged. Het bier is gerijpt op Port wijnvaten. Tonen van geroosterde mouten, Port, chocolade en karamel.

Details

Brouwerij
Bierstijl
Alcohol
12.0%
Categorie
Donker en Rijk
Spijzen
Vette vis, Gekruide gerechten, Vleesgerechten, Pittige en belegen kazen, Zoete desserts
Drinktemp.
12 °C
Volume
35,5 cl
Drinkmoment
Haardvuur, In goed gezelschap, Alleen, bij een boek, Voor het slapen gaan
Gisting
Bovengistend

Mijn bieren

6,9

Het oordeel van de Bierista's

Eviltwin Aún Más A Jesús is beoordeeld met een gemiddelde van 6,9 door onze Bierista's

6,8

Smaak

6,9

Zicht

7,0

Neus

Aroma
Zoet
Bitter
Body
Koolzuur
Alcohol

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
6,9

"Geen kleine jongen deze Imperial Stout van Eviltwin (Spanje. Batch: ET-18-19) al kom ie uit een klein blikje. Staat stevig op eigen benen maar de zwaarte van de smaak maakt dit bier niet voor iedereen even lekker."

Ton van der Koppel

19.960

Review
Aroma
Zoet
Bitter
Body
Koolzuur
Alcohol

6,9 Zicht Zwart, ondoorzichtig en weinig koolzuur. Redelijk aanwezig compacte bruine en fijne schuimkraag, die rustigjes vermindert.

7,0 Neus Fijnzinnige geur van rijping in port vaten. Mooi hout en alcoholische dampen van de iets zoete wijn.

6,8 Smaak Volmondige zware wat donkere smaak met direct mokka tonen, vooral koffie met iets bitter gebrands. Licht alcoholisch ook en een eigen spoor trekkend. Toch evolueert het bier slechts beperkt en gaat dan vrij snel wat vervelen. Nasmaak is droog en plakkerig.

Spijssuggestie Zou dit bier niet zo gauw aan de eettafel drinken en ook solo is de presentatie toch net wat te beperkt.

Hierdoor is Belgisch schuim onverslaanbaar...

Heb je je weleens afgevraagd waarom Belgisch bierschuim stabieler is dan schuim van andere bieren? Onderzoekers van de Technische Universiteit Eindhoven en de Eidgenössische Technische Hochschule Zürich ook. En ze hebben het antwoord gevonden.

Verder lezen

Bokbiertocht op zaterdag 4 oktober

'4 oktober, da's toch Dierendag?' horen we je denken. Het antwoord is ja, maar Hellobier doopt het om tot Bierendag. Een dag waarop er bij 6 locaties op de Noordkade in Veghel, 6 (inter)nationale bokbieren worden geproefd, desgewenst met bijpassende hapjes.

Verder lezen

Dit is de duurzaamste brouwerij ter wereld

Voor het derde jaar op rij is een Nederlandse brouwerij uitgeroepen tot de duurzaamste brouwerij te wereld. Dat betekent dat ze ook het komende jaar de titel 'Sustainable Brewery of the Year' mogen dragen. 

Verder lezen

Geef proeverijen en rondleidingen in Eindhoven

Wil je jouw kennis en enthousiasme over speciaal bier graag delen en tegelijkertijd wat bijverdienen? Lees dan gauw verder. Rabauw is namelijk op zoek naar een Bierista die in haar Brewpub in Eindhoven proeverijen en rondleidingen wil verzorgen.

Verder lezen