Brouwerij Wychwood

Deze brouwerij staat in het plaatje Witney op de plek waar in het jaar 1841 een mouterij stond. Dit bedrijf werkte voor de John William Clinch’s brewery. In 1983 werd deze plek gekocht door Paddy Glenny die het gebouw de Eagle brewery noemde, maar de naam waar ze onder bleven verkopen bleef Glenny Brewery. In 1990 nam Chris Moss de leiding over en hernoemde het bedrijf en het gebouw tot: Wychwood Brewery, dit is ook de naam van het bos dat aan de brouwerij grenst.

Onze topbieren

8,2

Wychwood Hobgoblin Ruby

Wychwood

Wychwood Hobgoblin Ruby is een Red Ale. Het bier heeft een alcoholpercentage van 5,2%.

Amber

Aroma
Zuur
Bitter

8,1

Wychwood Hopgoblin IPA

Wychwood

Hopgoblin IPA is een Engels stijl India Pale Ale van Wychwood. Dit bier werd in 2018 uitgekozen tot de beste IPA ter wereld tijdens de World Beer Awards in Londen.

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,3

Wychwood Gold Hopgoblin

Wychwood

Gold Hopgoblin van Wychwood Brewery gouden Pale Ale met een stevige hop punch. Het etiket van dit bier laat je al glimlachen en de geuren en smaken maken het af.

Pale Ale

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,3

Wychwood Hobgoblin

Wychwood

Wychwood Hobgoblin is een koperkleurig bier met een flinke bitterheid. Daarnaast bevat dit bier ook een flinke dosis fruitigheid, afkomstig uit de hop. De nasmaak is lang en intens.

Amber

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,2

Wychwood Black Wych

Wychwood

Wychwood Black Wych is een pikzwarte Porter. Tonen van koffie en pure chocolade met een lange intense bittere afdronk.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,0

Wychwood Hobgoblin gold

Wychwood

Wychwood Hobgoblin gold is een English style Pale Ale met een alcoholpercentage van 4,2%. Een licht en fris craftbeer met zachte fruitige tonen. Deze karaktervolle dorstlesser gaat goed samen met kruidig of pittig eten.

Pale Ale

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter