Brouwerij Windsor & Eton brewery

Windsor en Eton staan al jaren bekend om een aantal dingen: het kasteel, de universiteit, de rivier en het race parcours. De 4 brouwers van deze brouwerij - Paddy, Will, Jim en Bob - wilden bier ook aan dat rijtje toevoegen. Daarom zijn zij in 2010 de Windsor & Eton brouwerij begonnen in het hartje van de Engelse stad Windsor.

In 2018 brouwden zij het bier ter ere van de trouwerij van Prince Harry en zijn Meghan. Met dat bekende bier komt het dus wel goed!

Onze topbieren

7,2

Windsor & Eton Republika

Windsor & Eton brewery

REPUBLIKA is onze British Craft pils die maar niet kan stoppen met het winnen van prijzen - het heeft er tot nu toe 11 gewonnen. Met authentieke Saaz-hop, Tsjechische gist en pilsmout fermenteren we twee weken voordat we nog eens zes weken 'lageren'. Het resultaat van dit lange wachten is een verfrissend pilsenerbier met een volle smaak en een evenwichtige, ronde smaak.

Lager

Aroma
Zoet
Bitter

7,0

Windsor & Eton Return Of The King Organic Coronation Ale

Windsor & Eton brewery

RETURN OF THE KING celebrates King Charles’s lifetime of service to the country and his passionate support of the environment.

Pale Ale

Aroma
Zoet
Bitter

Windsor Knot

Windsor & Eton brewery

Windsor Knot van de Windsor & Eton Brewery is een subtiele Pale Ale. Dit bier is speciaal gebrouwen voor het huwelijk van de Britse Prince Harry en zijn Meghan. Het is de tweede Royal Ale die deze brouwerij uitbrengt. Ook voor het huwelijk van Prince William & Kate brouwden zij een eigen bier.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25