Brouwerij Trots Bier

Rotterdams Trost Bier is opgericht in 2013. “Sinds 2014 het eerste bier wat zich volledig op Rotterdam richt” “Winnaar van de Rotterdamse Startersprijs”. Brouwer van Trots Rotterdams Blond Bier, 5.2%, speciaalbier, blond

Onze topbieren

7,2

Trots IPA

Trots Bier

Trots IPA is een American IPA. Gebrouwen volgens een Amerikaans recept waarbij het resulterende bier vooral herkend wordt aan zijn bitterheid. Mede dankzij deze bitterheid is dit Trots biertje een verfrissende dorstlesser.

American IPA - India Pale Ale

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,1

Trots Blond

Trots Bier

Trots Blond is een Rotterdamse sprankelende witgoud, oftewel een blond bier van klasse, speciaal voor Rotterdammers gemaakt.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,9

Trots Bok Bier

Trots Bier

Trots Bok Bier is een bockbier met een alcoholpercentage van 6,4%. De Rotterdamse herfst is niet compleet zonder een Rotterdamse Bok van Trots Bier.

Bockbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,4

Trots Tripel

Trots Bier

Trots Tripel is de meest recente aanwinst van Trots uit begin 2019. Een bier met echt Rotterdams karakter!

Tripel

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,3

Trots Wit

Trots Bier

Trots Wit is het tweede bier in de lijn van Trots Rotterdams Bier. Door het gebruik van curacao (citrus schillen) is het een heerlijk zomers biertje. Een smaakvolle dorstlesser.

Witbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Trots De Hef

Trots Bier

De Hef is een verfrissend Hefeweizen vol van smaak. De Hef is een icoon in Rotterdam deze Hefeweizen is een ode aan dit icoon. Van rotterdammers voor rotterdammers.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25