Brouwerij Tiny Rebel

Tiny Rebel is een snelgroeiende brouwerij in Newport, Wales. Vanuit de UK wordt ook in razend tempo de Europa veroverd. Onder meer met de Full Nelson en de Hadouken.

Onze topbieren

7,3

Tiny Rebel Juicy Tropical Golden Ale

Tiny Rebel

Juicy Tropical Golden Ale van brouwerij Tiny Rebel uit Wales is een licht, helder en uitzonderlijk bier. Zeer fruitig en geïnspireerd door een snoepwinkel in de buurt van de brouwerij. Een mooie frisse kleur, frisse moutgeuren en spicy fruitige hoppen komen naar voeren. Lichte bruising maakt dit een smakelijk, goed doordrinkbare golden ale.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Tiny Rebel CWTCH

Tiny Rebel

Tiny Rebel CWTCH is Amber Ale met heel wat fruitige aroma's. Grapefruit, perzik en sinaasappel voeren de boventoon in de geur en smaak van dit bier. Karameltonen van de gebruikte mouten geeft tegenwicht aan de fruitigheid. De afdronk van dit bier is vrij bitter en zorgt voor een samentrekkend gevoel. Een zeer smaakvol bier met relatief weinig alcohol.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +50 Biercoin

Tiny Rebel The Full Nelson

Tiny Rebel

Tiny Rebel The Full Nelson bracht de brouwers naar de andere kant van de wereld. Daar raakten ze onder de indruk van de kracht van de Nelson Sauvin hop. The Full Nelson heeft het helemaal, barstensvol fruit en slechts 4,8% alcohol. Dit is een hele fijne dorstlesser.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +50 Biercoin

Tiny Rebel Hadouken

Tiny Rebel

Tiny Rebel Hadouken is een India Pale Ale gebrouwen met een drietal Amerikaanse hopsoorten. Een bijzonder bier met een krachtige hopsmaak.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +50 Biercoin