Stadsbrouwerij Middelburg

Stadsbrouwerij Middelburg is ontstaan vanuit Brouwerij Dienges. Dienges stond voor...eh, dinges. Er was nog geen passende naam, er waren eigenlijk niet eens concrete plannen voor een eigen brouwerij! Gaandeweg is in 2015 de knoop doorgehakt, en is de brouwerij met proeflokaal opgestart. Eind 2016 werd het pand aan de Korte Geere, in binnenstad van Middelburg gekocht en lag de naam Stadsbrouwerij Middelburg voor de hand.

Het bier is in het Proeflokaal met zicht op de brouwketels en gistanks te proeven! Onder toeziend oog van Stichting Bier in Zeeland en vastgelegd door Omroep Zeeland werd het biermerk geboren, "Hosternokke".Het bier is naar eigen recept en methode in de brouwketels van Boelens gebrouwen. Een vervolg op Hosternokke blond kon niet uitblijven. Het donkere bier "Môk ôk éh" werd gebrouwen in de ketels van de Halve Maan.

Onze topbieren

7,5

Stadbrouwerij Middelburg Hosternokke Afslag 39

Stadsbrouwerij Middelburg

Hosternokke Afslag 39 van Stadbrouwerij Middelburg is een verwarmende Tripel met karakter. Moutig, fruitig, zoet en met een karaktervolle bitterheid. Alles wat je van een krachtige Tripel mag verwachten.

Tripel

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Stadsbrouwerij Middelburg Hosternokke Cuvee

Stadsbrouwerij Middelburg

Stadsbrouwerij Middelburg Hosternokke Cuvee is kruidig door het gebruik van koriander en fruitig door het gebruik van sinaasappelschillen. Cuvée smaakt net even anders dan de andere Hosternokke bieren.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25