Stadsbrouwerij Cambrinus

Stadsbrouwerij Cambrinus is gelegen in Zutphen. In het centrum vind je het grandcafé van de Hanze-stadsbrouwerij. In dit grandcafé worden in de eigen brouwinstallatie speciaalbieren gebrouwen. In het Grandcafe, kun je ook uitstekend eten, samen met een mooi bijpassend bier.

Er worden hier bieren gebrouwen van zowel hoge als lage gisting. Deze bieren worden niet gefiltreerd en/of gepasteuriseerd, waardoor de volle smaak van de gebruikte ingrediënten in de bieren aanwezig blijft.

Bieren zoals Magistraat, Sinterklaasbier, Broedertje, Witte Wolf maar ook Zutphens Blond, Bock en Kerstbier behoren tot het assortiment van Stadsbrouwerij Cambrinus.

Onze topbieren

8,5

Cambrinus D'n Nestor

Stadsbrouwerij Cambrinus

D'n Nestor van brouwerij Cambrinus is het eerste brouwsel van het biergilde. Een stevig en robuust bier, met een zoet randje. Origineel recept, makkelijk doordrinkbaar, licht zoet, amberkleurig, met een subtiele smaak van sinaasappelschil. Met dit bier eren de leden van biergilde Cambrinus de voormalige markante uitbater van het café Nest Neefs in Zundert.

Zware bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter