Brouwerij Reuzenbieren

In Moergestel is in 2005 brouwerij Reuzenbieren opgericht. Reuzenbieren B.V. experimenteren met vaak onbekende moutsoorten, hoppen en giststammen. Verrassende en onbekende combinaties van mout, hop en gist kenmerken de aanpak van de brouwers. Daarom zijn de Reuzen'speciaal' bieren altijd opvallend. Bieren zijn: BeeZzzz!, 8.2%, speciaalbier, honing; Ermelindis, 8.5%, india pale ale; Heukelomse Mie, 6.2%, speciaalbier, blond; Peer Paorel, 9.5%, imperial russian stout; Reuz Dubbelbock, 7.8%, bok; Reuz Lentebock, 6.4%, meibok en Reuz Dubbel, 7.0%, speciaalbier, dubbel

Onze topbieren

7,7

Reuzenbieren Stout Bourbon Strong Barrel Aged

Reuzenbieren

Reuzenbieren Stout Bourbon Strong Barrel Aged is een Stout Barrel Aged op Bourbonvaten. Pils-, amber- en chocolade/carafa II mout. Chinook- en Wilamete hop. Nottingham gist. Curaçaoschillen, rozijnen en bruine kandijsuiker. Romig zoet naar koffie/chocola naar lange droog bittere nasmaak.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,7

ReuZenbieren ReuZ Winterbier

Reuzenbieren

ReuZ Winterbier is complex en hartverwarmend. Dit donkere bier heeft 10% alcohol en is rijk aan smaak onder meer door het gebruik van kruiden. Met een glas van dit bier wil je lekker mijmeren voor de open haard.

Zware bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,6

Reuzenbieren Black IPA

Reuzenbieren

Reuzenbieren Black IPA is een donkere, stevige Black IPA, met gebrande koffiesmaken, tonen van rood fruit en chocolade.

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,6

Reuzenbieren BeeZzzz

Reuzenbieren

Reuzenbieren BeeZzzz is een Tripel. Een bier met boekweit en honing dat speciaal gebrouwen is voor de stadsimker van BeeZzzz in Tilburg.

Tripel

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Reuz Hot Summer

Reuzenbieren

Reuz Hot Summer is een Saison. Een fris bier, met een bloemige en fruitige smaak. Een lekker zomerbier door de toevoeging van de Australische Summer hop.

Saison

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Amber

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Winterbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,0

Reuz Koffieporter Belgian Owl Whisky BA 2019

Reuzenbieren

Reuz Koffieporter Belgian Owl Whisky BA 2019 is een Porter. Aroma's van chocolade en koffie. Gebrouwen met koud getrokken koffie en bruine basterdsuiker.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Toon alle