Brouwerij Oldskool Brewery

Bier brouwer Oldskool Brewery uit Eindhoven is opgericht in 2012. Oldskool wil bier brouwen in een nieuw format. Een focus op oude beertypes met pure liefde voor klassieke en moderne hoppen. Een perfecte combinatie voor gebalanceerde bieren, die rustig gedronken dienen te worden. Het is de missie om bierliefhebbers, brouwerijen, café-eigenaren en slijterijen te overtuigen van de boodschap dat het mogelijk is om bier van hoge kwaliteit te brouwen door te werken met de juiste mensen en ingrediënten. Heeft bieren zoals Hopplukker IPA, 6.5%, india pale ale en de My Imperial Brown Ale, 8.5%, ale en nog veel meer soorten. Proef en beleef ze zelf!

Onze topbieren

8,3

Sticklebract Hopfenweiss

Oldskool Brewery

Van Brouwerij Oldskool in Eindhoven is dit een Hopfen Weisse waar 4 hopsoorten zijn verwerkt, waaronder Sticklebract. Het geeft dit volle bier een karakteristieke maak met een extra boost van banaan en citrus.

Weizen

Aroma
Zoet
Bitter

7,7

Triple Sec

Oldskool Brewery

Triple Sec is het eerste huisbrouwsel van de Drinkers Pub! Gebrouwen volgens het Reinheitsgebod is dit een volgemoute 3 granen tripel geworden. Vernoemd naar de lique Triple Sec, de sinaasappel likeur, door het gebruik van Mandarina hop.

Tripel

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter