Brouwerij Neobosski

Neobosski begon in 2014. Jeroen van Beek en Erik Bos bekwaamden zich in het het brouwersvak. In 2016 werd de brouwerij opgericht. Jeroen is officieel eigenaar en directeur. De naam van de brouwerij is afgeleid van de gamenamen van Jeroen en Erik. Doelstelling van de brouwerij is om uitgesproken bieren op de markt te brengen. Je loopt weg met de bieren van Neobosski of je vindt het helemaal niks. Een tussenweg is er eigenlijk niet. Bekende bieren van de Utrechtse huurbrouwerij zijn de Swearing Blonde, 6,3% blond bier met veel Chili en Sooty Otter, 8.5%, porter

Onze topbieren

Neobosski Swearing Blonde

Neobosski

Swearing Blonde is een hete Belgische Blond. Zo op het eerste gezicht is dit een vriendelijk blond bier, maar na het nemen van een slok maak je kennis met haar explosieve karakter. De chilipepers missen hun uitwerking niet. Dit is ook weer zo'n smaakexplosie van Neobosski, waar je helemaal weg van bent of wat je helemaal niets vindt.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25

Neobosski Sooty Otter

Neobosski

Sooty Otter is geen bier om zonder handschoenen aan te pakken. Dit donkere bier heeft een krachtig bitter karakter. Een krachtpatser voor de gevorderde bierdrinker. Dit is een bier in de categorie: you love it, or you hate it.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25