Brouwerij Kona Brewing Company

Kona Brewing Company is in 1994 door vader en zoon Cameron Healy en Spoon Khalsa opgericht. Het team wilde de geest, cultuur en schoonheid van Hawaii in een collectie lokaal gebrouwen speciaalbieren verwerken en dat doen zij tegenwoordig nog steeds! Bijzondere bieren met eilandse smaken en vormgeving waar je direct het vliegtuig naar Hawaii van wil pakken.

Onze topbieren

7,3

Kona Hanalei Island IPA

Kona Brewing Company

Kona Hanalei Island IPA is een verfrissende en fruitige India Pale Ale van Kona Brewing Company in Hawaii. Tropische smaken zoals passievrucht, sinaasappel en guave maken deze IPA een bijzondere in zijn stijl.

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,7

Kona Big Wave Golden Ale

Kona Brewing Company

In 2016 won dit bier zilver in de categorie Blonde Ale tijdens de Best of Craft Beer Awards en in 2016 won hij een gouden medaille in de categorie Light Ale tijdens de North American Beer Awards. Big Wave heeft een tropisch hoparoma en een fijne smaak die soepel en verfrissend is. Dit bier drinkt gemakkelijk door!

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Kona Longboard Island Lager

Kona Brewing Company

Kona Longboard Island Lager is een soepele en verfrissende pils. Goed gekoeld is dit een subtiele lager waar je vrolijk van wordt. Een uitzonderlijk, iets kruidig hoparoma vult de moutige body van dit bier mooi aan.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25