Brouwerij Heaps of Hops

Heaps of Hops is een microbrouwerij van Bjørn Jense en Pieter Hissink. Dit duo heeft als missie een nieuwe beweging te starten, de Easy Craft Movement. Met deze beweging wil Heaps of Hops aantonen dat het mogelijk is uitstekende, smaakvolle bieren te brouwen met minder dan 4% alcohol. Bieren van Heaps of Hops zijn Vønker (3,8%) en Vønkelwater (3,5%).

Onze topbieren

7,8

Heaps of Hops Bjørningman

Heaps of Hops

Heaps of Hops Bjørningman is een koperkleurige Pale Ale. Een elegant bier met een fijne bite en tonen van karamel en moutigheid. In de smaak wat sinaasappel en bitterheid van de hoppen. Een smaakvol bier.

Pale Ale

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,8

Heaps of Hops Gold

Heaps of Hops

Heaps of Hops Gøld is een bovengistend bier met slechts 3,8% alcohol. Het licht gekleurde bier is gebrouwen met minder mout, maar met veel aromahoppen, waardoor er geen concessies zijn gedaan aan de smaak.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Heaps of Hops Bøcketlist

Heaps of Hops

Heaps of hops Bøcketlist is een laag alcoholische New England IPA vol aroma's van tropisch fruit. Een lekker fris en fruitig hopkarakter met een bescheiden bitterheid.

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,4

Heaps of Hops Vonkelwater

Heaps of Hops

Heaps of Hops Vønkelwater is een Saison boordevol smaak met weinig alcohol. Met slechts 3,5% is dit bier een stuk lichter dan bijvoorbeeld pils, maar door gebruik van veel aromahop veel rijker aan smaak. Dit is een verantwoord glas bier dat niet gelijk naar je hoofd stijgt.

Saison

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter