Heaps of hops

Brouwerij Heaps of Hops

Heaps of Hops is een microbrouwerij van Bjørn Jense en Pieter Hissink. Dit duo heeft als missie een nieuwe beweging te starten, de Easy Craft Movement. Met deze beweging wil Heaps of Hops aantonen dat het mogelijk is uitstekende, smaakvolle bieren te brouwen met minder dan 4% alcohol. Bieren van Heaps of Hops zijn Vønker (3,8%) en Vønkelwater (3,5%).

Onze topbieren

8,0

Heaps of Hops Vonkelwater

Heaps of Hops

Heaps of Hops Vønkelwater is een Saison boordevol smaak met weinig alcohol. Met slechts 3,5% is dit bier een stuk lichter dan bijvoorbeeld pils, maar door gebruik van veel aromahop veel rijker aan smaak. Dit is een verantwoord glas bier dat niet gelijk naar je hoofd stijgt.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,0

Heaps of Hops Gold

Heaps of Hops

Heaps of Hops Gøld is een bovengistend bier met slechts 3,8% alcohol. Het licht gekleurde bier is gebrouwen met minder mout, maar met veel aromahoppen, waardoor er geen concessies zijn gedaan aan de smaak.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Bierista heaps of hops.001

Bier van Heaps of Hops stijgt niet gelijk naar je hoofd

21 juni 2017 Bier van Heaps of Hops stijgt niet gelijk naar je hoofd. Het zijn bieren boordevol smaak maar met een laag percentage aan alcohol. Met het brouwen van laag-alcoholische bieren willen de initiatiefnemers een nieuwe beweging starten, de Easy Craft Movement Verder lezen