Brouwerij Greene King brewery

Onze topbieren

8,0

Greene King Old Speckled Hen

Greene King brewery

Old Speckled Hen is een Engelse ale gebrouwen door Morland Brewery, nu eigendom van Greene King Brewery. Old Speckled Hen werd voor het eerst gebrouwen in 1979 in Abbingdon, Oxfordshire ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de MG-autofabriek aldaar. In 2000 kocht Greene King Morland en sloot het de brouwerij in Abingdon. Sindsdien wordt Old Speckled Hen gebrouwen in Greene Kings brouwerij te Bury St Edmunds.

Pale Ale

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Greene King East Coast IPA

Greene King brewery

Deze 4% fusion ale is gemaakt met alleen de beste Amerikaanse hop en combineert het pittige citrusaroma van IPA's in Amerikaanse stijl met de gemakkelijk drinkbare smaak van het beste Engelse pale ale. Koud, goud en prachtig gedurfd, East Coast IPA is een triple-hop viering van alles wat goed is aan onze twee grote brouwnaties.

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Bitter

7,5

Morland Old Golden Hen

Greene King brewery

Old Golden Hen is een Golden Ale gebrouwen met een zeldzame en zeer speciale Tasmaanse hop. Het resultaat is een verfrissend bier met een moutige zoetheid, een vleugje tropisch fruit en een frisse afdronk.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,5

Greene King IPA

Greene King brewery

Greene King IPA bevat 100% Engelse hop. Dit geeft het zijn natuurlijke smaak. Onze brouwers selecteren persoonlijk de ingrediënten voor deze prijswinnende IPA. Zorgvuldig geselecteerde mouten komen samen met Pilgrim, Challenger en First Gold Hop om samen een complex, fris ale te maken.

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter