Brouwerij De Laatste Brouwers

Voordat er bezorgde telefoontjes en mailtjes komen moet er meteen iets opgehelderd worden: De Laatste Brouwers zijn helemaal niet de laatste brouwers. Gelukkig maar, want dat zou betekenen dat er geen brouwers meer na de Laatste Brouwers zouden gaan brouwen. En dat is niet goed voor het bierlandschap. De Laatste Brouwers zijn Nico de Laat en Stefan de Brouwer, twee vrienden uit het Brabantse Berkel-Enschot. Sinds 2017 maken zij bier in elkaars keuken waar veel lekkere bieren het daglicht zien. Gemaakt om zelf te proeven en uit te delen aan vrienden en familie. In juni 2020 besloten ze de keuken te verlaten en in het groot te gaan brouwen. Het resultaat werd de Bocktor, een bockbier waar hieronder meer over verteld wordt. In de toekomst zullen er meer bieren op de markt komen, recepten die zijn oorsprong vinden in thuisbrouwsels, dus dit is zeker nog niet het laatste van De Laatste Brouwers! En de oorsprong van de naam is nu wel duidelijk toch?

Onze topbieren

Laatste Brouwers Er Staat Geen Paard In De Gang

De Laatste Brouwers

Laatste Brouwers Er Staat Geen Paard In De Gang is een Quadrupel. Bij het openen van deze donker-koper kleurige quadrupel komt de geur van zoete fruitigheid je tegemoet. De smaak is verraderlijk zacht en door de toevoeging van kandijsuiker komen de tonen van gedroogde zuidvruchten mooi naar voren. De afdronk die lang blijft hangen is licht kruidig met een hint van drop.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25

Laatste Brouwers Houtgelagerde Herfstbock

De Laatste Brouwers

De Houtgelagerde Herfstbock Whisky Infused is een combinatie van een herfstbock, geïnfuseerd met whisky en subtiele houttonen van het lageren op Frans eikenhout. Na het openen ervaar je een heerlijke geur van karamel, chocolade en whisky. De zoete herfstbock waarin smaken zoals lichte koffie en karamel naar voren komen en de warme alcohol met wat vanille fruitigheid vullen elkaar perfect aan. De afdronk is subtiel met tonen van hout, whisky en vanille.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25

Laatste Brouwers Bocktor

De Laatste Brouwers

Bocktor is een fris Bockbier met herkenbare geuren zoals karamel en chocolade. De smaak van fruitige snoepjes, lichte koffie en zoete karamel is mooi in balans met de houtsmaak in de afdronk.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25