Brouwerij Praght

Brouwerij Praght is opgericht in 2077 te Dronten (Flevoland). Heerlijk vanwege de pure grondstoffen, maar ook eerlijk vanwege het arbeidsproces. Praght heeft een ruim assortiment en is er voor iedere bierliefhebber een speciaalbier naar zijn of haar smaak. Door de aandacht die ze schenken aan het brouwproces en de receptuur word je iedere keer weer verrast door de smaak. En of het nu een lichte of donkere is, een speciaal biertje is het zeker! Praght bieren zijn : Praght Blackbox, 8.0%, bok Pionier, 5.3%, speciaalbier, blond; Praght Corpulente Bock, 13.4%, meibok ; Praght Dubbelbock, 8.0%, bok; Praght Extra Stout, 8.0%, stout Praght Herfstbock, 6.0%, bok; Praght Lentebock, 7.0%, meibok; Praght Pilsener, 5.3%, pils; Praght Roockbock, 7.0%, bok; Praght Tarwebok, 7.0%, bok; Praght Tripel, 8.0%, speciaalbier, tripel; Praght Winterbier, 8.0%, winterbier; Praght Witbier, 5.0%, witbier; Praght Zware Blonde, 11.0%, speciaalbier, blond; Zomerblond, 5.1%, zomerbier

Onze topbieren

7,3

Praght PIPA

Brouwerij Praght

Polder IPA, gebrouwen met pils pale ale- en Munichmalt van Belgomalt. Summit- en Cascadehop.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,2

Praght SuyderSee Tripel

Brouwerij Praght

Praght SuyderSee Tripel is een Tripel. Eén van de populairste biertypen. Stevig, aromatisch, lekker bitter kruidig en fruitig. Er valt genoeg te ontdekkenPraght brouwerij uit Dronten, een brouwer met een sociaal karakter, heeft met de Suydersee Tripel een karamelmout toegevoegd. Hierdoor is deze tripel een stukje donkerder dan je gewent bent.

Tripel

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Flavoured bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Lager

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,0

Praght Polderpionier

Brouwerij Praght

Praght Polderpionier is een Blond bier van 6,0%. Polderpionier van Praght is een Blond bier van hoge gisting.Bier is aromatisch zoetig, mooie hop smaak later een zacht bittertje.

Blonde bieren

Aroma
Zuur
Bitter