Brouwerij Halve Tamme

Brouwerij Halve Tamme is een tweemans microbrouwerij uit Zevenbergen, Noord-Brabant. Eind 2015 zijn jeugdvrienden Hans de Looper en Thom Zom begonnen met brouwen in de achtertuin. Drie jaar verder is er een hele hoop gebeurd, inmiddels hebben de mannen hun brouwcapaciteit opgeschroefd naar 120 hectoliter per jaar en doen dit alles in eigen beheer.

Het is naast de vaste banen (Hans, Moleculair Bioloog en Thom, Business Consultant) flink aanpoten in het weekend en in de avonduren, maar het plezier dat hieraan beleefd wordt maakt dat alles meer dan de moeite waard. Dit plezier in het brouwen staat voorop, met als resultaat dat de brouwerij zich kenmerkt door een wijde range aan bieren en constante innovatie op het gebied van de recepturen.

Van een toegankelijke Tripel of Dubbel tot dikke vette (Barrel Aged) Stouts of Barley Wines en van alles dat daartussenin zit. Maak kennis met de bieren van brouwerij Halve Tamme!

Onze topbieren

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Halve Tamme Derailed Fruit Train

Brouwerij Halve Tamme

Halve Tamme Derailed Fruit Train is een Sour. Het bier heeft een alcoholpercentage van 7,5%.

Flavoured bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,0

Halve Tamme Rooie Ronnie

Brouwerij Halve Tamme

Rooie Ronnie van Brouwerij Halve Tamme uit Breda is een Red Ale. Licht zoete tonen van karamel en een mooie, kruidige smaak.

Amber

Aroma
Zoet
Bitter

Halve Tamme Tripelzone

Brouwerij Halve Tamme

Halve Tamme Tripelzone is een zoete Tripel van 9,0%. Gebrouwen met sinaasappelschil voor een subtiel bittere afdronk.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25