Brouwerij D'n Draok

Brouwerij D'n Droak is een bierbrouwerij in het Brabantse 's-Hertogenbosch. De brouwmeester brouwt al sinds 2012 bier op zijn eigen vuurtje, maar in 2014 richtte hij zijn eigen brouwerij op. D'n Droak was toen de derde officiele Bossche brouwerij met eigen brouwketels. En met succes, de vraag werd al snel weer groter dan het aanbod. Er kwamen meer cafe’s, restaurants, slijterijen en speciaalzaken bij die de Draokjes graag in het assortiment wilden hebben.

Inmiddels worden de vaste Droak bieren door de brouwmeester van zelf gebrouwen bij bevriende grotere brouwers in de buurt omdat zij meer capaciteit in huis hebben. In de eigen brouwketels worden nieuwe bieren ontwikkeld en zowel prototypes als limited editions gemaakt.

Om toch meer grip te krijgen op de planning en beschikbaarheid van brouwcapaciteit is er een nieuwe brouwerij opgezet op nog geen kwartiertje fietsen van de hoofdlocatie in ‘s-Hertogenbosch. Deze brouwerij is opgezet als een studio, de deur is open en gasten en bezoekers zijn meer dan welkom. De naam is dan ook heel toepasselijk de Brouwstudio.

Onze topbieren

8,5

D'n Draok Zeg Het Maar

Brouwerij D'n Draok

D'n Draok Zeg Het Maar is een Stout met een alcoholpercentage van 8,0%. Een bijzonder bier dat moeilijk in een hokje te stoppen is. Een donker, gerookt bier met aromahoppen.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Nieuw
8,0

D'n Draok Houdoe & Bedankt

Brouwerij D'n Draok

D'n Draok Houdoe & Bedankt is een klassieke Belgische Dubbel. Volmoutig met een fijn zoetje in de afdronk.

Dubbel

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,7

D'n Draok Stout&Wild

Brouwerij D'n Draok

D'n Draok Stout & Wild is een bijzonder bier. Het is een zuur en donker bier. Het frisse zuurtje zit vol fruitige tonen en heeft een licht wijnkarakter.Tegelijk proef je ook de invloed van de donkere mouten.

Flavoured bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

D'n Draok Bosch Blond

Brouwerij D'n Draok

D'n Draok Bosch Blond is een fris Blond bier. Het bier is gebrouwen met de Nieuw-Zeelandse hop Nelson Sauvin. Dit heeft het bier een volle, frisbittere smaak gegeven met een bloemig aroma.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25