Brouwerij Brasserie Les 3 Fourquets

Pierre Gobron richtte in 1982 samen met zijn zwager Chris Bauweraerts Brasserie d'Achouffe op. Deze brouwerij werd wereldberoemd dankzij La Chouffe, het kromme kaboutertje dat verlekkerd kijkt naar een glas bier. Duvel Moortgat nam Brasserie d'Achouffe over en dat was voor Pierre Gobron het moment om samen met zijn zoons Julien en Tim een eigen brouwerij op te zetten: Brasserie Les 3 Fourquets. De bieren worden op de markt gebracht onder de naam Lupulus, de Latijnse benaming voor wolf. Deze wolf vind je ook terug in de label. Daarnaast is er een link naar Humulus Lupulus, de Latijnse benaming voor hop, één van de smaakmakers van bier. Brasserie Les 3 Fourqets, inmiddels Brasserie Lupulus, heeft verschillende bieren op de markt, waaronder de Lupulus Blonde, de Lupulus Brune, de Lupulus Bock, Lupulus Hibernatus, Lupulus Organicus en en Lupulus Hopera.

Onze topbieren

6,6

Lupulus Bock

Brasserie Les 3 Fourquets

Lupulus Bock is een bruinkleurig bockbier van Brasserie Les 3 Fourquets, ook bekend als Brasserie Lupulus.Het is een bier vol aroma's van mout en gist en tonen van karamel. Combineert uitstekend met uiteenlopende vleesgerechten.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25

Lupulus Brune

Brasserie Les 3 Fourquets

Lupulus Brune is een Oud Bruin bier met een een zoete en karaktervolle smaak. Er is sinaasappelschors aan dit bier toegevoegd, wat bijdraagt aan de frisse smaak. Ook kandijsuiker proef en zie je terug in dit bier. Verschillend van traditionele bruine bieren, met een uitzonderlijke smaak!

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25