Brouwerij Brasserie des Fagnes

Brasserie des Fagnes is een bierbrouwerij in Mariembourg, in de Belgische provincie Namen. De brouwerij werd in 1998 opgericht door Frédéric Adant. Bij de brouwerij bevindt zich een kleine brouwerijmuseum met onderdelen van de oude brasserie Degauquier uit Chimay van 1858.

Onze topbieren

Flavoured bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,8

Fagnes Blonde

Brasserie des Fagnes

Fagnes Blonde is een goudkleurige Belgian Ale. Vrij vol van kleur en een mooie volle schuimkraag. Dit bier is heel mooi in balans. Kruidige aroma’s met hinten van zoet fruit, graan en ook wat stro. In bitterheid is dit bier medium met daarna een vrij zoete afdronk.

Amber

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,2

Fagnes Gold

Brasserie des Fagnes

Fagnes Gold is een speciaal Belgisch blond bier van hoge gisting, gebrouwen door de Brasserie des Fagnes in Couvin-Mariembourg (België), met een alcoholgehalte van 5,1% vol. alc. Fagnes Gold is een speciaalbier, maar licht door zijn lage alcoholgehalte. Hij verrast met zijn krachtige en bedwelmende neus die ons projecteert in hopvelden tijdens de oogsttijd. Onder het gulle schuimkraag maakt de hop plaats voor licht moutige en ronde toetsen met een zeer verfrissend kantje. Fagnes Gold is een fantastisch bier.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,9

Fagnes Triple

Brasserie des Fagnes

Prachtig koperkleurig. Ontdek het karakter en de smaak. Bovendien heeft dit bier een rijkelijke smeuïge schuimkraag, een aangenaam parfum en het onderscheidt zich met een subtiele fruitige smaak.

Tripel

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Fagnes Brune

Brasserie des Fagnes

Fagnes Brune is een Dubbel met tonen van karamel, toffee, zoethout en chocolade. Bij de tweede slok komen ook vrij fruitige tonen van gedroogd fruit en rood fruit naar boven. Dit bier is vooral zoet en heeft een licht bittertje in de afdronk.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25