Bierbrouwerij De 3 Horne

Brouwerij De 3 Horne is opgericht in 1990 en heeft sinds jaar en dag heeft een grote range aan bieren. Denk eens aan de Bananatana, Berkenbier Tripel, Besselaer, Dobbelaer, Drakenbloed, De Bossche Tripel, Hart voor Brabant Bier, Horn's Bock, Horn's Wit, Drie Horne Ale en ga zo nog maar even door!

De 3 Horne is gevestigd in Kaatsheuvel, Noord-Brabant. De brouwerij beschikt over een eigen brouwinstallatie die behalve voor de eigen productie ook door andere brouwers kan worden gehuurd.

Oorspronkelijk werd De 3 Horne opgericht onder de naam 'Brouwerij Wittekop'. Tegen deze naam werd echter protest ingediend door Brouwerij Slaghmuylder omdat de naam Wittekop te veel geleek op hun Witkap-Pater. Daarom werd de naam gewijzigd in De 3 Horne, dit verwijst dan weer naar het Graafschap Horn. Dit graafschap had drie jachthoorns in het blazoen. Deze hoorns komen ook terug in het wapen van Loon op Zand. Het logo van De 3 Horne bevat dan ook de 3 hoorns, met daarboven de rood-witte ruiten van de vlag van Noord-Brabant.

Bieren (0)

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket