Brouwerij Belfort Beer

Belfort Beer is ontstaan nadat eigenaar Philip Vandaele na 10 jaar carrière maken besloot zijn eigen Belgische biermerk te lanceren. Hij startte aan de brouwopleiding in Brussel en behaalde het gewenste diploma. Sindsdien brouwt hij zijn Belfort bieren met veel passie, kennis en liefde. In 2016 kwam het eerste bier op de markt. De bieren van brouwerij Belfort worden gebrouwen met 100% Belgische hop.

Onze topbieren

7,7

Belfort 8°

Belfort Beer

Belfort 8° is een typisch Belgisch en krachtig Blond bier. Dit bier is gebrouwen met 100% Belgische hop. De vier verschillende hopsoorten in dit bier geven dit Belfort bier zijn unieke bloemige aroma's en zachte, maar bittere afdronk. Het bier is helder en goudkleurig in zicht met een flinke, kraakwitte schuimkraag. Licht zoet en moutig in de smaak. De afdronk is zacht met een fijn en welkom bittertje.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Belfort 9°

Belfort Beer

Belfort 9° is een donkerbruine Belgian Strong Ale. Het bier is donker van kleur en rijk in smaak met een licht gebruinde schuimkraag. Chocolade, karamel en toffee aroma's met de geur van gebrande mout in de boventoon. De gebrande mouten en dryhopping hebben dit bier zijn complexe en rijke smaak gegeven.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25