Brouwerij Beerze

Beerze komt uit Vessem (Gemeente Eersel) en is opgericht in 2011. 300 jaar geleden geboren aan de oevers van de Beerze. Grootgebracht door familietradities met liefde voor brouwen. Beerze Beer, 5.5%, speciaalbier, blond, Beerze Blanche, 5.5%, tarwebier, Beerze Bold Tripel Hop, 10.5%, tripel, Beerze Brave, 7.5%, speciaalbier, blond

Onze topbieren

8,3

Beerze Bold

Beerze

Beerze Bold is een stoutmoedige Tripel. Subtiel bitter van smaak met een elegant hoparoma. Tonen van tropisch fruit en kruidige tonen.

Tripel

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,2

Beerze The Noble

Beerze

Beerze The Noble is een Quadrupel. Aroma's van rijp fruit en karamel. De Noble is bekroond met de gouden medaille op de European Beer Star.

Zware bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,9

Beerze Blond

Beerze

Beerze Blond is een Blond & Krachtig bier. De brouwers maken zoveel mogelijk gebruik van grondstoffen die duurzaam geproduceerd worden en dicht bij Vessem verkrijgbaar zijn. Deze blonde heeft een fruitig hop aroma, een lekkere body en een droge afdronk met een licht zoetje.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,4

Beerze Brave

Beerze

Beerze Brave is een Belgian Ale. Een fruitig, kruidig bier. Licht zoetig met een droge finish.

Amber

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,2

Beerze Omloop der kempen

Beerze

Voel je een Champion Mondial met het officiële Omloop der Kempen bier van Beerze. Een gesoigneerde Pale Ale met een col van 6% die een cadans vindt tussen verfrissing en smaak en een surplace maakt tussen bitter en zoet. Een bier dat elke kasseivreter graag op z’n palmares wil. We zijn trots partner van de Omloop der Kempen, een wielerkoers met een prachtige historie. Als Kempische brouwerij met een rijke historie die teruggaat tot 1716 voelen we ons sterk verbonden met ODK. Het bier is tevens een eerbetoon aan Bob Heiligers, illustrator van het label en wijlen kunstenaar, muzikant, levensgenieter, übertalent en vriend van de brouwerij. Proost Bobby!

Pale Ale

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,9

Beerze Rooie Vlag Veulpoepers

Beerze

Beerze Rooie Vlag Veulpoepers is een Weizen. Het bier is gebrouwen door Brouwerij Beerze en heeft een alcoholpercentage van 5,5%.

Weizen

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,8

Beerze The Classic

Beerze

Beerze The Classic is een bovengistend, niet gepasteuriseerd Tarwebier van 5,5%. Een verfrissend, mild bitter, licht fruitig bier met een frisse afdronk.

Tarwebier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter