7,0

Archivist Brown

Lidl Neckarsulm (2)

Details

Brouwerij
Bierstijl
Alcohol
6.5%
Categorie
Donker en Rijk
Spijzen
Vette vis, Gekruide gerechten, Vleesgerechten, Pittige en belegen kazen, Zoete desserts
Drinkmoment
Haardvuur, In goed gezelschap, Alleen, bij een boek, Bij het eten
Gisting
Bovengistend

Mijn bieren

7,0

Het oordeel van de Bierista's

Archivist Brown is beoordeeld met een gemiddelde van 7,0 door onze Bierista's

7,0

Smaak

7,5

Zicht

7,0

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
7,0

"Fruitig, karamel en vrij zoet"

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,5 Zicht Zeer donkerrood en helder iets een blijvend schuimlaagje

7,0 Neus Iets fruitig en zoetig

7,0 Smaak Fruitig, rood fruit, iets rozijntjes en licht prikkelend en vooral zoet, in de verte iets karamel. Voor mij persoonlijk te zoet.

Spijssuggestie Zoete desserts, stukjes chocolade

Met deze bieren geniet je meer van zomerse dagen

Het zonnetje schijnt, het is warm, tropisch en de avonden zijn lang en zwoel. Wat drink je dan? Wij hebben een aantal dorstlessende tips.

Verder lezen

De UEFA Champions League Trophy bij de Heineken® Experience

Op 25 en 26 juli 2024 staat de UEFA Champions League Trofee in de Heineken® Experience in Amsterdam.

Verder lezen

Niet halen EK-finale dubbel bitter voor biersector

Niet alleen de Oranjesupporters waren zwaar teleurgesteld dat het Nederlands Elftal de finale van het EK niet heeft gehaald.

Verder lezen

Bemachtig de Bier Adventskalender 2024: Merry Beermas tijdelijk met enorme pre-order korting

Gezellig aftellen naar kerst onder het genot van een dagelijks, ambachtelijk gebrouwen speciaalbier, hoe klinkt dat?

Verder lezen