Zonnesteek met je tenen in het zand

6 april 2021
Aan creativiteit en fantastie hebben ze geen gebrek bij vandeStreek bier in Utrecht. Zij zijn de donkere dagen en alle neerslag zat. Daarom zetten ze nu hun bier Zonnesteek in het zonnetje. Wie nu bestelt, krijgt er boven een blikje met echt strandzand bij!

Heel even hebben we mogen proeven van het voorjaar. De afgelopen dagen hebben we ons portie regen, hagel en sneeuw wel weer gehad. Laat nu het voorjaar maar komen. Het team van vandeStreek bier duurt het allemaal veel te lang. Zij hebben de schop gepakt, zijn van Utrecht naar het strand gereden en hebben de wagen volgeladen met vers strandzand.

Zonnesteek

Dat zand krijg je cadeau bij je bestelling Zonnesteek. Dit frisse zomerbier heeft dit jaar een ander recept gekregen. VandeStreek Zonnesteek is gebrouwen met een lagergist. Dit ondergistende bier is fris, fruitig, hoppig en nu nog doordrinkbaarder. Bij je bestelling krijg je een blikje zand cadeau. Dat kun je tijdens het drinken van je Zonnesteek heerlijk over je tenen strooien. Alles voor die ultieme zomerse beleving! Je kunt deze 'Sunshine Lager' bestellen op de website van vandeStreek bier. Cheers!