Vrienden van Amstel Live gaat door

12 januari 2021

In de week dat de grootste kroeg van Nederland haar deuren zou openen is het nu stil rondom Rotterdam Ahoy. Maar daar komt verandering in! De 23e editie van De Vrienden van Amstel Live gaat namelijk tóch door.

Amstel en producent Tribe Company hebben samen met een keur aan artiesten de handen ineengeslagen om het nieuwe jaar feestelijk te openen. In een twee uur durende livestream zonder publiek vanuit Rotterdam Ahoy op zaterdag 16 januari zorgen o.a. Armin van Buuren, Guus Meeuwis, André Hazes, Snelle, Thomas Acda, Paul de Munnik, Willeke Alberti en Rolf Sanchez voor een vertrouwde vrienden avond in alle huiskamers. Speciaal voor deze editie is een decor ontwikkeld waar artiesten veilig op 1.5 meter kunnen optreden. Kaarten voor het online concert zijn gratis te bestellen via de website van het evenement.

Artiesten

Het initiatief komt mede van de artiesten zelf die vonden dat er toch een Vrienden van Amstel Live moest komen zodat mensen thuis in deze zware periode een leuke en bovenal muzikale zaterdagavond tegemoet kunnen zien. De line-up van De Vrienden van Amstel Live-stream bestaat verder uit gastheren Nick & Simon, Typhoon, Diggy Dex, Suzan & Freek, VanVelzen, Dinand, Maan, Kraantje Pappie, Duncan Laurence, Paul de Leeuw en Jochem Myjer.

Gratis ticket

De livestream start op zaterdagavond 16 januari om 20.15 uur. Vanaf 19.30 uur verzorgen 538-dj's Coen & Sander met een speciale Vrienden uitzending het voorprogramma. Toegang tot de livestream kan alleen worden verkregen door vooraf gratis een kaart te bestellen, of een vriend cadeau te doen via www.vriendenvanamstel.nl of https://vval.paylogic.com/stream.

Jaarlijks bezoeken meer dan 150.000 mensen De Vrienden van Amstel Live in Rotterdam Ahoy. Kaarten voor de reguliere shows van 2021 zijn inmiddels omgezet naar de nieuwe reeks die in januari 2022 zal plaatsvinden.