VandeStreek viert 10-jarig jubileum

Bierista's partner VandeStreek bestaat alweer 10 jaar en dat betekent FEEST! En dat vieren ze niet zomaar, ze hebben een hele feestweek georganiseerd in de Week van het Nederlandse bier. Twee klantendagen en als klap op de vuurpijl, een bierfestival op zaterdag 13 mei 2023. Wat een geweldige manier om het jubileum te vieren!

Ronald van de Streek, mede-oprichter van vandeStreek bier zegt: "We zijn ontzettend trots op wat we hebben bereikt in de afgelopen 10 jaar en willen dit graag met onze fans vieren. Onze feestweek is een kans voor ons om onze passie voor bier te delen en om te laten zien waar we als brouwerij voor staan."

Het hoogtepunt van de feestweek? Het bierfestival op zaterdag 13 mei! Tijdens het festival stellen de brouwers de brouwerij open voor bezoekers en nodigen ze bevriende brouwerijen uit die hun eigen bar zullen meenemen. Wat een fantastische manier om een decennium van bierbrouwen te vieren en te proosten op de toekomst van VandeStreek.

En dat is nog niet alles, want in aanloop naar de feestweek lanceren ze "Cheers to the next 10 years", een celebration DIPA die verkrijgbaar is in 44cl en 33cl blikken èn op fust. Dit bier is gebrouwen met Amerikaanse hoppen én Phantasm poeder, een product gemaakt van Nieuw-Zeelandse Sauvignon Blanc druivenschillen dat de hopsmaak nog meer naar voren brengt. Het bier is fruitig en krachtig door de hop, met een alcoholpercentage van 8%. En het beste van alles? Je kunt het bier thuis of in de horeca proeven!

Sander van de Streek, mede-oprichter van vandeStreek bier, zegt: "We hebben in de afgelopen 10 jaar enorm veel geleerd en we zijn nog lang niet uitgeleerd. Met onze celebration DIPA willen we onze klanten en fans bedanken voor hun steun en laten zien dat we nog lang niet klaar zijn. We kijken uit naar de volgende 10 jaar."

En jij kunt erbij zijn! Mis het bierfestival op zaterdag 13 mei niet en bestel nu je tickets

Proost op nog eens 10 jaar heerlijk bieren van VandeStreek!