vandeStreek Hop Art glutenvrij

16 februari 2021
VandeStreek-bier heeft twee nieuwtjes rondom Hop Art, de frisse hoppige dorstlesser met slechts 5% alcohol en met een dikke 7,1 gewaardeerd door de Bierista Community.

Het einde van een tijdperk en het begin van een nieuw tijdperk. Zo omschrijft de Utrechtse brouwerij vandeStreek bier de nieuwe batch vandeStreek Hop Art. Vanaf nu wordt dit bier niet meer op fles afgevuld, maar uitsluitend op blik. Zo blijft deze India Pale Ale nog langer lekker fris van smaak.

Glutenvrij

Het is niet het enige nieuws rondom dit succesvolle bier. Vanaf nu is Hop Art ook glutenvrij. "Door een speciaal enzym toe te voegen wordt het bier glutenvrij. We hebben een tijd lang getest en nu kunnen we met zekerheid zeggen dat dit bier 'glutenvrij' is. Aan de smaak is niks veranderd. Die is ongewijzigd: fris, fruitig en hoppig", aldus Ronald van de Streek van de brouwerij.

Bestellen

Dit smaakvolle bier wordt steeds gebrouwen met de hopsooren Columbus, Cascade en Citra. Wil je dit bier wel eens proeven, ga dan naar de Bierista Shop. Je vindt Hop Art is de scherpgeprijsde 'Helemaal vandeStreek Box'.