vandeStreek bier brouwt bier voor hiphop duo

16 november 2020
Run The Jewels is een Amerikaans hiphop duo. De formatie introduceert een bier in Nederland met de naam 'No Save Point'. Dit is dezelfde naam als de nieuwe single. Het bier is een zeer aromatische gehopte IPA van 6,6% gebrouwen door vandeStreek bier uit Utrecht.

De release van No Save Point valt samen met die van de langverwachte videogame ‘Cyberpunk 2077’, waar de single de soundtrack van is. De groep was van mening dat er nóg meer gevierd mocht worden rondom deze release en besloot daarom ook een bierproject te starten. Over de hele wereld worden elf verschillende bieren gelanceerd op 19 november onder dezelfde naam als de track - No Save Point.

Spelen

In Nederland brouwt het hip hop duo No Save Point met vandeStreek bier, een brouwerij die een voorliefde heeft voor spelen, zoals hun biernamen Playground, Fruitmachine en Hazy Weekend bevestigen. Het samen gebrouwen bier kenmerkt zich door opzwepende fruitige aroma’s, vol mondgevoel en een licht bittere ondertoon – wat dat betreft een perfecte match met Run the Jewels.
 
Het bier No Save Point is exclusief verkrijgbaar in de webshop van vandeStreek bier en nu al als pre-order beschikbaar. Check hier de track en het bier.