Bierfestival Van Moll online

11 mei 2020
Omdat een festival op het terrein van Evoluon er nu even niet in zit, houdt Van Moll Craft Beer zaterdag 16 mei van 16.00 tot 21.00 uur een online editie versie van hun festival.


Brouwerij van Moll  uit Eindhoven is niet van plan bij de pakken neer te zitten nu het coronavirus roet in het eten gooit. “We willen gasten van de brewpub aan de Keizersgracht een hart onder de riem steken. We zijn gaan brainstormen en bedachten een online versie van het jaarlijkse Van Moll Fest”, vertelt brouwer Jaap.

Bier en bingo

Wat in een coronaloze wereld op het terrein van Evoluon in Eindhoven zou plaatsvinden, is nu naar online verplaatst. Jaap: “Dus wat we daar op het terrein doen, doen we nu online: goed bier, lekkere muziek en veel lol. Dat is de gedachte erachter.” En terwijl je thuis in je luie stoel zit, kun je genieten van speciaal bier als Van Moll Zoltan – Tonka & Chipotle, Van Moll Rebel Road Trip of Van Moll Toewijding.

Muziek

Het eerste online festival dat half april werd gehouden, was een geslaagde. Bezoekers konden genieten van de muziek die werd verzorgd door het Van Moll Fest DJ-team, een optreden van Ruud Hermans (de winnaar van The Voice Senior 2019) en er werd een heuse bingo gehouden. Via Instagram kon gedeeld worden hoe er thuis genoten werd van het bierpakket dat Van Moll voor de gelegenheid samenstelde.

Uitkomst

Natuurlijk kunnen ze bij Van Moll niet wachten tot er weer mogelijk is in de horeca, maar tot die tijd zijn de online festivals een uitkomst. Wat je zaterdag 16 mei kunt verwachten? Muziek van Ruud Hermans en Man from the South. De bingoballetjes rollen weer en het Van Moll Fest DJ-team is uiteraard ook van de partij.