Tweede editie Bronckhorster Craft Beer Festival

24 juni 2022
Komend weekend is het tijd voor het tweede Bronckhorster Craft Beer Festival. Op zaterdag 25 en zondag 26 juni kun je bij de brouwerij in het Achterhoekse Rha terecht voor tal van mooie bieren van verschillende toonaangevende brouwerijen, inclusief van Bronckhorster zelf natuurlijk.

Het Bronckhorster Craft Beer Festival is een feestje ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van de brouwerij. Dat kon nog niet gevierd worden om de reden die we allemaal kennen. In al die jaren werd een trouw schare fans opgebouwd. Sinds dat Bronckhorster Brewing Company zich meer heeft toegelegd op houtgerijpte bieren is het aantal fans alleen maar groter geworden.

Craft Beer Festival

Op het terrein van de brouwerij worden op zaterdag 25 (van 12.00 tot 22.00 uur) en zondag 26 juni (van 12.00 tot 19.00 uur) diverse brouwerijen uit binnen- en buitenland verwelkomd. Onder andere Bax Bier uit Groningen en Sori Brewing uit Estland zijn aanwezig. Uit Duitsland komen Blech.Brut en Atelier der Braukunste. Daarnaast komen Kinnegar uit Ierland en Definitive Brewing Company uit de Verenigde Staten. Ook Birra Baladin uit Italië is van de partij. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar via de site van de brouwerij.