Twee bieropleidingen voor de prijs van één: alleen nog dit weekend

30 november 2019
Black Friday is voorbij, maar Bierista dendert lekker door. Heb je onze aanbieding op Black Friday gemist?! Geen nood, want wij hebben onze actie met 50% korting met twee dagen verlengd.

"Twee Bierista Bieropleidingen voor de prijs van één. Dat is 50% korting. We doen bij Bierista eigenlijk niet aan kortingsacties. Als je het dan een keertje doet, doe het dan ook gelijk goed. En dat hebben we geweten. Heel veel bierliefhebbers zagen hun kans schoon en hebben een bieropleiding besteld", vertelt Maurice Buijs van Bierista.

Blij

"We hebben veel reacties gehad per mail, app en telefoon. Veel vaders en zonen gaan samen hun bierkennis bijspijkeren. Ook collega's steken elkaar aan met het biervirus en gaan samen leren bier proeven. Er komen de komende weken een heleboel echte bierkenners bij! Al die leuke reacties, daar worden we blij van. Juist voor al deze enthousiaste bierliefhebbers hebben we de opleiding gemaakt."

Strakke actie

"Tijdens ons wekelijkse teamoverleg enkele weken geleden, kwam Black Friday aan de orde. Gaan we daar wat mee doen of niet? Iedereen was enthousiast, mits er maar een echte aanbieding zou komen. Tja, twee opleidingen voor de prijs van één! Dat is toch een hele strakke actie?!"

Bierista Bierpack

Om nog meer mensen de kans te geven de Bierista Bieropleiding voor een hele scherpe prijs te bestellen is de Black Friday actie verlengd tot maandag. Het hele weekend kun je dus nog gebruik maken van de actie. Bestel de Bierista Bieropleiding, vul het scherm in en je bestelt en betaalt één opleiding. Zodra de bestelling is gedaan, wordt een Bierista cadeaubox opgestuurd met daarin de tweede opleiding. Bij alle twee krijg je uiteraard het complete pakket, dus inclusief het Bierista Bierpack, het examen en je officiële Bierista Bierdiploma. "Goedkoper dan dit gaat het niet worden!"