Nieuw: Hazy & Romige Psycho Cyclops NEIPA van Maximus

3 juni 2024

Maximus Brouwerij komt met een nieuwe knaller: de Psycho Cyclops NEIPA. Deze New England IPA, met een alcoholpercentage van 6,5%, is een ware smaakexplosie. Met vijf zorgvuldig geselecteerde hopsoorten – Citra, Citra Cryo, Mosaic, El Dorado en Idaho7 – biedt deze NEIPA een tropische fruitervaring met tonen van mango, ananas en sappige citrus. Het resultaat is een hazy en romige textuur die je smaakpapillen op hol laat slaan.

De Psycho Cyclops NEIPA is de nieuwste toevoeging aan de Maximus Specials reeks en is verkrijgbaar in een 33CL blik. Perfect voor liefhebbers die houden van een stevige, fruitige en verfrissende IPA.

Maximus produceert naast hun vaste bieren, zoals de bekroonde blonde Pandora, ook seizoensbieren en gelimiteerde specials met een uniek karakter. De brouwerij hecht veel waarde aan maatschappelijke verantwoordelijkheid en streeft naar samenwerking met lokale ondernemers. Hun proeflokaal fungeert als ontmoetingsplek voor buurtbewoners. Bovendien biedt Maximus werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waardoor ze een belangrijke sociale rol in de gemeenschap vervullen.

Proost op de nieuwe Psycho Cyclops NEIPA – een bier dat je absoluut moet proberen!