Nieuw: Gember Goud Super Spicy

16 juni 2022
Het is al weer vijf jaar geleden dat Gebrouwen door Vrouwen de Gember Goud lanceerde. Ter gelegenheid van de vijfde verjaardag van dit bier is nu een extra pittige limited edition gebrouwen.

Gebrouwen door Vrouwen Gember Goud heeft een bijzondere geschiedenis. Het was namelijk nog niet zo simpel om de gembersmaak goed in het bier te krijgen. Er werd van alles geprobeerd, van geraspte gember tot gemberthee in de brouwketel. Het leverde slechts een flauwe, soms zelfs muffe smaak op. Totdat de sleutel werd gevonden: gemberconcentraat. Met dit natuurlijke extract kwam de pit van gember wel op de juiste manier in het bier.

Super Spicy

Nu, ter gelegenheid van de vijfde verjaardag van dit succesvolle bier, is er een limited edition gebrouwen met 30% meer gember. Gebrouwen door Vrouwen Gember Goud Super Spicy, met 4,6% alcohol, zet je in vuur en vlam. Het bier is te bestellen via de website van Gebrouwen door Vrouwen. Je krijgt liefst 10 flesjes, een sleutelhanger en een glas voor slechts € 29 euro, inclusief verzending. Een prima deal wat ons betreft. Op 24 juni is er een launchparty in De BAR Amsterdam aan de JP Heijestraat. Gebrouwen door Vrouwen heeft deze launchparty de naam 'Getapt door Mannen' meegegeven.