Nieuw: Brrrandgans van Bird Brewery

31 januari 2021

Bird Brewery lanceert het bier Brrrandgans speciaal voor Warmetruiendag op 5 februari. De volle, donkere Pastry Stout van 9,5% is gebrouwen met donkere mouten, cacao, kokos en vanille. Een heerlijk bier waardoor je zeker weet dat je er extra warmpjes bij zit.

“Onze specials staan in het teken van samen doen. We willen mensen activeren om deel te nemen aan initiatieven die wij mooi vinden”, vertelt oprichter Ralph van Bemmel. “Warmetruiendag is zo’n initiatief dat wij echt ondersteunen: simpel, concreet en leuk. We vragen iedereen daarom om op 5 februari hun favoriete warme trui aan te trekken en de verwarming wat lager te zetten. Per graad besparen wij zo 6% energie en 6% CO2-uitstoot. Makkelijk toch?”

Brrrandgans

“Om er extra warmpjes bij te zitten hebben wij daar een vol, donker bier bij gebrouwen”, aldus de andere oprichter Rik van den Berg. “Bird Brrrandgans is een Pastry Stout om lekker te delen, een ideaal bier voor een koude winterdag.” In het proeflokaal House of Bird is er bovendien een speciaal 2-gangendiner samengesteld bij het bier door de creatieve chef-kok Daan om er iets heel bijzonders van te maken. Deze is online te bestellen via de webshop en dien je thuis alleen nog even af te maken. Dan is dit ongetwijfeld jouw nieuwe favoriete feestdag!