Mega-deal! Dit Uiltje-pack wil je niet missen

29 januari 2021
Uiltje Brewing Company en Bierista pakken uit! In de Bierista-shop kun je nu een Uiltje Bierpack bestellen met liefst vijftien blikken kneitervers bier voor slechts € 24,95. En ja, dat is inclusief verzendkosten. Dit wil je niet missen!

Er komt iets nieuws! Bij het Uiltje staat een ei op het punt van uitkomen. Komende week wordt een nieuw bier gelanceerd. Jij kunt nu een bierpack bestellen met vier blikken van dit nieuwe bier. Zo ben jij een van de eersten die kennis kan maken met deze nieuwkomer in het vaste assortiment van Uiltje Brewing Company.

Check deze Mega-deal

Hoo-Dini

Uiltje Brewing Company laat je nu via Bierista mega-voordelig kennismaken, niet alleen met het nieuwe bier. In het bierpack zitten vijftien blikken. Vier blikken van het nieuwe bier, vier blikken met Uiltje Hoo-Dini en vier blikken met de klassieker FF Lekker Met Je Bek In Het Zonnetje. Als extraatje doet de brouwerij er nog drie andere bieren bij. Vijftien blikken topbier dus. En dat voor slechts € 24,95. Er is een gelimiteerd aantal packs beschikbaar. Wacht dus niet te lang met bestellen.