Lowlander microfust voor thuis

2 mei 2020
Ketels vol vers gebrouwen, botanische Lowlander bieren stonden klaar om uitgeleverd te worden aan de horeca. Waar jij vervolgens van zou gaan genieten op een zonnig terras. Zou gaan genieten ..., want dat liep even iets anders, helaas.

Gelukkig zijn er veel manieren om een beetje van het bar gevoel in huis te halen; één plus één is drie dacht de botanisch brouwer. Want wat nu als je thuis de mogelijkheid zou hebben om zelf, wanneer jij het wilt, een vers gebrouwen Lowlander te tappen? Daarom lanceert de brouwerij: Lowlander Micro Kegs. Een 100% recyclebaar 5L fust, zo groot als een 12-pack, waarmee je zónder extra accessoires zó een verse Lowlander tapt. Verkrijgbaar in Lowlander White Ale, Lowlander I.P.A. en Islander Summer Ale via de webshop van Lowlander Beer.

Vers bier

Chief Botanical Officer Frederik Kampman: “We zien dat mensen nu - meer dan anders - thuis de gezelligheid en sfeer van hun favoriete bar proberen te creëren. Tegelijkertijd waren wij klaar voor een top lente- en zomerseizoen in de horeca, met ketels vol vers gebrouwen bier. Met deze Micro Kegs bieden we niet alleen de consument iets compleet nieuws en unieks voor thuis; we zorgen er ook voor dat dit bier niet verloren hoeft te gaan”.

In de koelkast

Lowlander Micro Kegs zullen (op bestelling) worden gevuld met naar keuze White Ale, I.P.A. of Islander Summer Ale. Met een formaat zo groot als een 12-pack past een 5L Micro Keg perfect in iedere koelkast en na je eerste tap is het fust twee dagen houdbaar in je koelkast; ideaal voor een weekend in de achtertuin / op de boot / op je balkon. En superhandig: dankzij de ingebouwde tapkraan en koolzuurpatroon heb je geen accessoires nodig: koelen, tappen, genieten!

De Micro Kegs kunnen nu alvast worden besteld via de webshop van Lowlander voor €30 per stuk. Het is de moeite waard om met je buren een ‘over-de-schutting-borrel’ te plannen; vanaf twee Micro Kegs betaalt Lowlander de verzendkosten.