Drink jij binnenkort een Islander op Curaçao?

14 augustus 2019

Het is Lowlander, maar dan in vakantiemodus. Geïnspireerd op de zon, exotische smaken en Caraïben-cool stijl van Curaçao lanceert Lowlander hun nieuwste botanische bier: Islander. Gebrouwen met Curaçao orange en dragonfruit is deze 3,8% Summer Ale verfrissend, doordrinkbaar en zomers; met elke slok waan je je op een tropisch eiland. Op Curaçao bijvoorbeeld; misschien pak jij binnenkort wel gratis je koffers? Koop in augustus een Islander, deel jouw ultieme #ThisIsIslander relax moment met @lowlanderbeer en maak kans op botanische trip voor twee naar de Caraïben!

Met de mooie zomers in Nederland is het hier soms heter dan in de Caraïben en zulke tropische temperaturen betekent maar 1 ding: dorstig zoek je een terras, strand of tuin op. Want niets lekkerder dan een verfrissend, smaakvol biertje als het warm is, toch?  

Summer Ale

Reden voor Lowlander om hun limited edition Islander te lanceren. Islander is een Summer Ale van 3,8%, gebrouwen met Curaçao orange en dragonfruit. Fruitig, verfrissend, doordrinkbaar en bomvol botanische smaak zoals je van Lowlander gewend bent. Je drinkt ‘m op de relaxte Caraïben-cool stijl: zó uit de fles en zonder limoentje, want qua smaak hebben de tropische botanicals al het harde werk al gedaan. Grote kans dat dit jouw nieuwe favoriete drankje van de zomer wordt! 

Maak jij van deze zomer een echte Islander zomer? Dan zou het zomaar kunnen dat jij binnenkort een Islander drinkt op een écht tropisch eiland; Lowlander geeft in augustus namelijk een volledig verzorgde, botanische trip naar Curaçao voor twee weg. Meedoen is eenvoudig: fotografeer jouw ultieme #ThisIsIslander relax moment, deel je foto met @lowlanderbeer en wie weet pak jij binnenkort je koffers! 

Islander is verkrijgbaar op Curaçao, in UK en Berlijn; in Nederland vind je Islander o.a. bij Roest, Biergarten, The Streetfood Club, Sterk, Karaat, Hotel Buiten, Citizen M, The Maker Store, Stan & Co., Camping Ganspoort, Bierman & Bierman, Rum Club, De Dakkas, Paviljoen Zeezicht, Fontein en in Lowlanders webshop. Kijk voor alle verkooppunten, details en actievoorwaarden op de website.